Wie is KIM?

Over Krachtig In Media

KIM

In 2015 heb ik mijn opleiding Grafisch Vormgeving aan het CIBAP met succes afgerond, waarna ik gestart ben met de HBO opleiding Commerciële Economie, en ook deze is inmiddels afgerond. Tijdens de opleiding grafisch vormgeving ben ik al begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik kreeg verschillende mooie opdrachten van logo’s tot websites. Hier heb ik veel van mogen leren, en nog leer ik elke dag door me te verdiepen in het creatieve vak van reclame en marketing. Sinds 2018 heb ik er twee mooie diensten bijgekregen: zakelijk vloggen en social media beheer. Allebei hebben ze te maken met de manier waarop je je bedrijf naar buiten brengt, erg interessant en leuk om te doen! 

Drie jaar lang heb ik een uitdagende bijbaan in de sales bij Red Bull gehad. Hierdoor heb ik veel geleerd over het vak verkopen, kennis die ik weer kan inzetten bij de reclame en marketing van uw bedrijf. 

Het leukste aan mijn werk? Ik kom wekelijks in contact met nieuwe mensen met ieder hun eigen verhaal en motivaties. Samen bouwen aan het succes van jouw bedrijf, daar word ik blij van.