Website

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken kent vele voordelen. De online omgeving van WordPress is namelijk zo gebruiksvriendelijk, dat je na oplevering ook zelf aanpassingen kan doen. Daarnaast is WordPress SEO vriendelijk en veilig gebouwd. Krachtig In Media uit Apeldoorn helpt je graag bij de realisatie van de voor jou op maat gemaakte WordPress website.

Voordelen van Wordpess


WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress werkt voor iedereen. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken. WordPress is een platform die voor iedereen te begrijpen is. Website tekst bewerken? Dit lukt jou gemakkelijk!


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De technologie achter WordPress is afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Er zijn verschillende plugins die je helpen om goede SEO teksten te schrijven. Ook de technologie van WordPress is zo gebouwd dat deze goed gevonden wordt in Google.

Compatibiliteit met alle devices

Websites zijn responsive of hebben een mobiele variant, waarmee ze goed worden getoond op mobiele telefoons en tablets. KIM maakt ook alle websites geschikt voor zowel computer, telefoon en tablets.


Onbeperkte functionaliteiten

Groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van gratis en premium plugins. Plugins zijn extra te downloaden tools binnen je website. Yoast helpt je bijvoorbeeld bij het schrijven van goede SEO teksten. Elementor helpt je bij het bouwen van een mooie website.

Een kleine greep van gemaakte websites


Ontvang snel en vrijblijvend een scherpe aanbieding per e-mail!


Wil je ook een professionele WordPress website laten bouwen? Laat hier je gegevens achter en KIM stuurt je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Beschrijf zo goed mogelijk al je wensen, dan krijg je echt een offerte op maat en kunnen we snel beginnen!

KIM heeft een berg aan ervaring opgebouwd met maken van WordPress websites. Je website gaat pas live als je zelf 100% tevreden bent.

Ben je nog niet zover en wil je graag eerst advies? Neem dan ook gerust contact met ons op!