Social Media Beheer

Social Media Beheer

Als je geen tijd, zin, kennis of discipline hebt om dagelijks uw social media kanalen bij te houden dan neemt KIM het graag van u over. KIM heeft een aantal social media pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. De keuze voor het pakket hangt af van het aantal kanalen dat je wilt laten uitbesteden.

Social Media Pakketten

SMALL
maandelijks
€199
1 sociaal kanaal
Opmaak profielpagina
1 sociaal netwerk
2/3 posts per week
Vraag aan
MEDIUM
maandelijks
€250
2 sociale kanalen
Opmaak profielpagina’s
2 sociale netwerken
2/3 posts per week (per kanaal)
Maandelijkse rapportage
Webcare 09:00 – 17:00 op werkdagen (binnen 3 uur respons)
Vraag aan
LARGE
maandelijks
€350
3 sociale kanalen
Opmaak profielpagina’s
3 sociale netwerken
3/4 posts per week (per kanaal)
Maandelijkse rapportage
Webcare 09:00 – 17:00 op werkdagen (binnen 3 uur respons)
Vraag aan

 

Werkwijze

KIM gaat voor jou iedere week op zoek naar relevante berichten en deze lever ik 1x per week aan. Je controleert deze in hooguit 10 minuten en pas daarna verstuur ik de berichten verdeelt over de week, maar KIM gaat verder. KIM kan tevens voor je de webcare op je accounts verzorgen en probeert ook kwalitatieve likes en/of volgers voor je te krijgen.

Voorbereiding


Voordat KIM berichten gaat plaatsen op je social media kanalen zal ik eerst onderzoek naar wat de beste strategie is. Ik kom goed beslagen ten ijs.

Wekelijkse werkzaamheden

De berichten die KIM wil inzetten stuur ik iedere week naar je op en pas na je goedkeuring verwerk ik deze berichten op je social media kanalen. KIM kan voor je opzoek naar relevante berichten, maar natuurlijk is er ook een optie dat je zelf de content aanlevert.

Dagelijkse webcare

Je berichten worden op strategische momenten geplaatst en KIM houdt voor je de reacties op deze berichten in de gaten. Als via een van de social media kanalen een vraag binnenkomt dan zal ik deze – indien mogelijk – beantwoorden, weet ik het antwoord niet, dan neem ik contact met je op voordat ik antwoord geef. Het bijhouden van reacties heet Webcare en is beschikbaar in pakket 2 en pakket 3.

Rapportage


Iedere maand stuur ik je de resultaten van de berichten die geplaatst zijn. Je kunt dan zien hoe vaak de berichten zijn gelezen, of er geklikt is op een link en of er bijvoorbeeld meer volgers zijn bijgekomen. We kunnen dan eventueel de strategie aanpassen op de resultaten die verkregen zijn om een zo groot mogelijk bereik voor je te creëren.

KIM kan elk gewenst sociaal netwerk voor je beheren. De meest gebruikte netwerken zijn:
Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Vimeo, Tumblr, Instagram, Flickr, FourSquare, Vine, SnapChat.