Print- en drukwerk

 

Print- & Drukwerk

Van digitaal ontwerp naar kant en klaar geleverd drukwerk.

Hoe fijn is het dat als digitaal alles klaar is, ook het eindresultaat op papier voor je geregeld wordt? Dat kan KIM namelijk voor je doen. KIM beschikt over een eigen drukkerij, waardoor ook het print- en drukwerk van jouw producten gerealiseerd kan worden.

Boekjes

Magazines
Tijdschriften
Nieuwsbladen
Brochures
Informatieboekje
Programmaboekje
Clubbladen

Kaarten

Kerstkaarten Wenskaarten Kalenders Ansichtkaarten Geboortekaarten Trouwkaarten Fotokaarten

Huisstijl

Visitekaartjes Briefpapier Enveloppen Notitieblokken Memoblokken Doordruksets Bouwtekeningen Offertemappen Ringbanden

Speciale wensen

Heb je speciale wensen die je niet bent tegengekomen? Ben je benieuwd of KIM dit wellicht voor je kan verzorgen? Neem dan contact op.

Promotie

Flyers Folders Brochures Roll-up Banners Spandoeken Posters

 

Soorten print- & drukwerk

Er zijn verschillende soorten drukwerk.

 • Offset drukwerk: Drukwerk zoals we het kennen: gedrukt met traditionele drukpersen. Geschikt voor grote oplagen. Doordat er wordt gewerkt met inkt-verf wordt het hoogst haalbare kleurgetrouwheid behaald. 
 • Digitaal drukwerk: Digitaal drukwerk is vaak voor de kleinere oplages aantrekkelijk. Er hoeft namelijk geen grote pers opgestart te worden. Vanaf de computer wordt de opdracht verzonden naar de printer en met behulp van de toners wordt deze geprint. Snel en gemakkelijk inzetbaar. 
 • Zeefdruk: zeefdruk wordt gebruikt voor verschillende soorten oppervlakken zoals kleding. 
 • Tampondruk: Dit is het geval als er op een gebogen oppervlakte gedrukt moet worden. Tampondruk wordt gebruikt bij bijvoorbeeld pennen en aanstekers.
 

Afwerking drukwerk

Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk. 

 • Stansen: Jouw drukwerk in elke gewenste vorm. Papier in een cirkel, in hart-vorm of in de vorm van een huis? Met stansen is dat mogelijk. 
 • Pregen: Pregen is een hoogdruk techniek. Denk hierbij aan braille, het papier wordt met een verhoging afgedrukt. Je logo laten spatten van het papier door een verhoging aan te brengen? Dan is pregen wat voor jou. 
 • Slitten: Slitten is ideaal voor het maken van stickervellen. Hierdoor wordt het papier half ingesneden, waardoor je bijvoorbeeld een sticker van het vel kan afhalen. 
 • Rillen: Wil jij een folder met een 3-luik of een brochure? Doormiddel van rillen brengen wij de vouw al voor je aan. 
 • Nummeren: Heb jij unieke cadeaubonnen en wil je die genummerd hebben? Dat kan! Met nummeren kunnen we heel simpel elk stuk drukwerk een unieke code geven. 
 • Sealen: Heb jij een magazine die verstuurd moet worden in het plastic, dus geseald? Met sealen zorgen wij ervoor dat jouw drukwerk professioneel afgewerkt wordt. 
 • Couverteren: Is het machinaal vouwen van documenten en vullen en sluiten van enveloppen. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd. Ook is het mogelijk om bijsluiters in te steken. Denk hierbij aan brochures, flyers, kaarten of brieven.
 • Nieten: Van jouw brochure een net boekje maken? Met nieten zorgen we dat alle pagina’s goed aan elkaar zitten.
 • Wiro binden: Wiro binden is een inbindsysteem waarbij we de vergaarde losse vellen ponsen en daarna bij elkaar houden met een metalen spiraal.