Kaarten

Kaarten

Wil je een uniek ontwerp voor je kaartje? Wil je bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Is er een baby op komst? Ga je trouwen? Of organiseert je een feest? Dan is een mooi vormgegeven kaartje iets voor jou.

KIM denkt graag met je mee bij het ontwerpen van dat ene bijzondere kaartje waar je naar op zoek bent. Je wensen worden vertaald naar het perfecte kaartje, helemaal uniek en speciaal voor jou.

Geboortekaartje

Zoveel verschillende geboortekaartjes te vinden, maar nét niet in de juiste kleur? De andere met een tekst die niet leuk is? Of één met een mooie voorkant maar een saaie binnenkant? Al eens aan een zelf ontworpen geboortekaartje gedacht? Dan heb je zeker iets wat bij jou en je kleintje past.

Reclame en ansichtkaart

Op een bijzondere manier je opening bekend maken? Of een ludieke actie onder de aandacht brengen? Denk eens aan een ansichtkaartje! Bij het juiste ontwerp met de juiste inhoud heb je direct de aandacht van de ontvanger. 

Uitnodiging

Binnenkort een bijzonder feest te vieren, zoals je trouwerij of een jubileum? Daar hoort toch een creatief, uniek en eigen ontworpen kaartje bij? Als uw gasten dan nog niet warmlopen voor het feest...