Huisstijl

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van je bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met je huisstijl laat je zien wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met je huisstijl kun je je onderscheiden van de concurrent.

Je huisstijl krijgt vorm aan de hand van je eisen en wensen. KIM ontwerpt logo’s (enkel en alleen voor jou!) en op basis daarvan werk ik naar het ideale, definitieve design toe.

Bij KIM kiest u uit verschillende pakketten die ieder diverse huisstijlelementen bevatten. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen, je kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Huisstijl Pakketten 

XS

Logo 

Visitekaartje

S

Logo 

Visitekaartje

Briefpapier

M

Logo 

Visitekaartje

Briefpapier

Enveloppen

 

L

Logo 

Visitekaartje

Briefpapier

Enveloppen

Flyer

XL

Logo 

Visitekaartje

Briefpapier

Enveloppen

Flyer

Poster

Op maat

Een huisstijl compleet op maat laten ontwerpen met elementen die jij wenst? Ook dat is mogelijk bij KIM grafisch ontwerp. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.