Grafisch Ontwerp

 

GRAFISCH ONTWERP NODIG?

Bij KIM ben je aan het juiste adres voor  krachtige grafische vormgeving.

De presentatie en vormgeving van je bedrijf is erg belangrijk, je hebt tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk!

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een logo, een originele poster of flyer.
Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streef ik naar originaliteit en onderscheidende ontwerpen.

LOGO

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf om een goede eerste indruk te maken.

ENVELOPPEN

Een envelop is vaak het eerste wat je (potentiële) klant ziet. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.

FOLDER / BROCHURE

Een folder en/of brochure is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen.

WEBSITE

Je wilt een website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. KIM bouwt en onderhoudt websites met WordPress voor zowel particulieren als bedrijven.

HUISSTIJL

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van je bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

VISITEKAARTJE

Waar je website het online visitekaartje van je onderneming is, mogen de uiteraard de ouderwetse fysieke visitekaartjes niet ontbreken!

POSTER

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp kunt u direct de aandacht van uw doelgroep trekken.

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen die je niet op de website bent tegengekomen? Zoals verpakkingen, infographic en meer en bent u benieuwd of ik dit wellicht voor je kan verzorgen? Neem dan contact met mij op.

BRIEFPAPIER

Je briefpapier komt regelmatig onder ogen van je klanten, afnemers en leveranciers. Het is dan ook belangrijk om aandacht te laten besteden aan het ontwerpen.

FLYER

Een flyer zet je niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer.

KAARTEN

Wil je een uniek ontwerp voor je kaartje? Wil je bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Is er een baby op komst? Ga je trouwen? Of organiseert je een feest? Dan is een mooi vormgegeven kaartje iets voor jou.