Grafisch Ontwerp

 

Grafisch ontwerp

Bij KIM ben je aan het juiste adres voor krachtige grafische vormgeving.

Hoe je jouw bedrijf presenteert is erg belangrijk, je hebt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk. KIM zorgt ervoor dat deze goed tot uiting komt.

Wil je een complete huisstijl, een logo, een originele poster of flyer.
Als grafisch ontwerper streef ik naar originaliteit en onderscheidende ontwerpen.

LOGO

Een logo is essentieel voor je bedrijf. Hij moet eigentijds en tijdloos zijn en passen bij de uitstraling van je bedrijf. KIM helpt graag bij het creëren van het juiste logo.

ENVELOPPE

Een envelop is is onderdeel van de branding van je bedrijf. Het is dan ook belangrijk deze in stijl te laten maken met je uitstraling.

FOLDER / BROCHURE

Een folder en/of brochure is een informatiemiddel. De informatie moet goed overkomen op de lezer en in lijn zijn met je huisstijl. Laat je folder ontwerpen door KIM.

Huisstijl

Bij de huisstijl wordt het logo als uitgangspunt gebruikt. Daarna wordt het logo consistent doorgevoerd in de huisstijl met de daarbij horende lettertypes en kleuren.

VISITEKAARTJE

Een visitekaartje is waarschijnlijk het eerste wat je aan je potentiële klant geeft en daarom moet deze een goede eerste indruk geven.

POSTER

Een poster is een mooi promotiemiddel. De vormgeving bepaald de attentiewaarde van de poster. Laat je poster maken door een expert, zo ben je er zeker van dat hij de juiste uitstraling krijgt.

SPECIALE WENSEN?

Heb je speciale wensen die je niet bent tegengekomen? Ben je benieuwd of KIM dit wellicht voor je kan verzorgen? Neem dan contact op.

Briefpapier

Je briefpapier komt bij veel partijen onder de ogen. Het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan het ontwerp.

FLYER

Een flyer geeft in het kort alle informatie die de lezer nodig heeft. Laat daarom tijd besteden aan de indeling en opmaak. Een flyer kan zowel enkel- als dubbelzijdig.

KAARTEN

Wil jij niet een kaartje die iedereen kan kopen? Dan is een uniek ontworpen kaartje wat voor jou! Denk aan geboortekaarten, trouwkaarten of uitnodigingskaarten.